O nas

Kdo smo?

Uvoznik, distributer

Onlineshop SRL, ustanovljen leta 2004, je glavni proizvajalec na trgu z visoko stopnjo konkurenčnosti. Podjetje ponuja široko paleto izdelkov in storitev, razvija in izvaja prilagojene rešitve ter kupcem nudi specializirano pomoč. Naše podjetje ima široko paleto storitev na področju CB radijske komunikacije, nadzora in avtomobilske elektronike, vključno s: tehničnim svetovanjem, montažo, namestitvijo in vzdrževanjem, garancijskimi in po garancijskimi storitvami.

 

Naša ponudba

Paleta izdelkov

V skladu z naraščajočimi potrebami sodobnega potrošnika našo ponudbo izdelkov nenehno raznovrstimo s kakovostnimi, večnamenskimi, trajnostnimi, učinkovitimi in okolju prijaznimi izdelki, dostopnimi glede na stroške. Ponudba naših izdelkov pod blagovnimi znamkami PNI, SilverCloud, Midland, Albrecht TTi vključuje CB in PMR radijske postaje, nadzorne in alarmne sisteme ter avtomobilsko elektroniko. Naše podjetje, čeprav srednje veliko, se lahko hitro prilagodi poslovnim in tržnim potrebam in lahko zagotovi celovite rešitve tako za zasebne kupce kot za večje distributerje v Romuniji, Bolgariji in na Madžarskem.

 

Zgodovina

Strategije in evolucija

Onlineshop SRL, danes s portfeljo več kot 1.000 izdelkov, vstopa na trg za distribucijo leta 2004 s CB radijskimi postajami, saj je celo eden glavnih pospeševalcev pojava CB v Romuniji. Leta 2006 postane edini pooblaščeni uvoznik izdelkov Midland v Romuniji. Vzporedno z razvojem in izboljšanjem ponudbe izdelkov je potekala tudi blagovna znamka podjetja, leta 2009 je bila blagovna znamka PNI sprejeta in implementirana na paleto izdelkov CB radijskih postaj in anten. Šest let kasneje se pojavi novo ime - SilverCloud, s čimer se širi naša ponudba izdelkov. V zadnjih letih je naše podjetje investiralo v uvoz izdelkov iz radijskih postaj CB in PMR do varnostnih sistemov, avtomobilske elektronike in razsvetljave z najnovejšo LED tehnologijo.

S trenutno preučeno in pregledano naložbo si prizadevamo razširiti našo proizvodno linijo, povečati promet in dobičkonosnost. Strategija, obravnavana v zadnjih letih, je delovala in tako v letu 2018 dosegla 36.318.152 prometa. Naše podjetje je v zadnjih letih vlagalo v uvoz, nadgradnjo, razvoj osebja in nenazadnje v spletno trgovanje. 100% izdelkov, ki jih izdelujemo ali uvažamo pri nas, lahko kupimo na www.mo.ro ali www.b2b.mo.ro (za distributerje), kjer imate enostaven dostop do tehničnih informacij, zalog in promocij.

Letna rast našega podjetja se je odražala v nizu nagrad. Omenili smo samo:

  • Prva nagrada v Top Companies 2018

Naša ambicija je, da postanemo referenčni uvoznik na evropskem trgu, prepoznan po kakovosti storitev za stranke in trajnosti odnosov s svojimi partnerji.

 

Storitve

Servisna in tehnična podpora

Onlineshop SRL svoje poslovanje usmerja na tri področja: uvoz, trgovina, storitve. Naš servisni oddelek s svojimi mladimi, dinamičnimi in prilagodljivimi inženirji zagotavlja hitro namestitev, montažo, diagnostiko, popravila in vzdrževanje vseh izdelkov, s katerimi trgujemo. Diagnostiko opravimo v manj kot 48 urah in hitro popravilo za katero koli vrsto CB radijske postaje. Vsak izdelek, ki ga popravi naš servis, ima 90 dni garancije na popravila. Naše stranke lahko prejmejo informacije o napredovanju njihove aplikacije za storitve.

Tako smo razvili kompleksen sistem, ki kupcu pošilja obvestila o statusu izdelka, ki je v uporabi (prihod, sprejem serviserja, popravilo, pošiljka). Osredotočamo se na kakovost opravljenih storitev in zadovoljevanje potreb in potreb naših strank. Za kakovostjo naših storitev stoji celotna ekipa s številnimi znanji in specializacijami, od inženirjev do ekonomistov in programerjev.

 

Naš uspeh je posledica učinkovite kombinacije spretnosti, osebja, ki dobro pozna izdelke, celovitega portfelja izdelkov, od katerih so nekateri razdeljeni izključno, našim izkušnjam in sposobnosti prilagajanja potrebam trga.

  

Kontakt in splošne informacije

S.C. ONLINESHOP S.R.L

Registrirana pisarna: 26A Olteniei Street, 610206, Piatra Neamț, Neamț
Delovna točka: 26A Olteniei Street, 610206, Piatra Neamț, Neamț

Delovni čas: ponedeljek - petek: 8:00 - 16:00

Mobilni telefon: 0724.517.984
Standardni telefon: 0333.401.142
Fax: 0333.401.141
Email: [email protected]
Website: www.mo.ro / www.pni.ro / www.silvercloud.ro

IBAN: RO62RNCB0196122230010001
Tax ID:  RO16306031
Trade Register No.: J27/513/2004

 

ONLINESHOP SRL warehouse

 

Naš partner

Podjetje: Zorko Lečnik sp

Naslov: Čečovje 6 , 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija

Matična številka: 5350235000

Davčna številka: SI91796741

Telefon: 040 410 678 / 02 8217 960

Elektronski naslov: [email protected]